ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

resized photos

Το τεχνικό γραφείο tzanis ioannis αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει υποθέσεις που αφορούν την τακτοποίηση αυθαιρέτων. Ο Νόμος 4178/13 που δημοσιεύτηκε στις 8/8/2013 και ισχύει έως τις 9/2/2015, αφορά την τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών. Ως αυθαίρετα νοούνται όλα τα κτίσματα, που έχουν κτιστεί χωρίς οικοδομική άδεια ή – παρά την ύπαρξη οικοδομικής άδειας – έχουν υπερβάσεις δόμησης, κάλυψης ή ύψους, έχουν αλλάξει αυθαίρετα χρήση, έχουν καλύψει τον ακάλυπτο χώρο ή έχουν άλλες μικρές πολεοδομικές παραβάσεις.

Σημαντική προϋπόθεσή για την ένταξη του ακίνητου σας στη ρύθμιση είναι να έχει ολοκληρωθεί ο φέρων οργανισμός του μέχρι την 28/07/2011 και να μη βρίσκεται εντός προστατευόμενης περιοχής.

Τα οφέλη της τακτοποίησης των αυθαιρέτων :

  • Για όλα τα ρυθμιζόμενα αυθαίρετα δεν θα επιβάλλονται πρόστιμα ανέγερσης, διατήρησης ή άλλες κυρώσεις κατεδάφισης.
  • Θα μπορείτε να μεταβιβάσετε το ακίνητο, να το δωρίσετε στα παιδιά σας, να το καταθέσετε ως υποθήκη ή προσημείωση υποθήκης για να πάρετε δάνειο.
  • Θα μπορείτε να συνδεθείτε με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ)
  • Θα μπορούν να γίνονται επισκευαστικές εργασίες αρκεί να μην αυξάνουν τον κτιριακό όγκο του αυθαίρετου κτίσματος.

Δεν έχετε παρά να συγκεντρώσετε σε ένα φάκελο κάθε τι που αφορά το ιστορικό του ακινήτου σας, την νομική του κατάσταση, την θέση του (όπως παλιά τοπογραφικά του οικοπέδου, τίτλους ιδιοκτησίας, φωτογραφίες, πληρωμένες εισφορές του ΙΚΑ) και επικοινωνήσετε μαζί μας ή ακόμα καλύτερα συναντήστε μας για μια εντελώς δωρεάν και χωρίς δέσμευση εξέταση των διαφόρων παραμέτρων του ακινήτου σας, τον υπολογισμό του προστίμου ρύθμισης και την διαδικασία ένταξης. Ελάτε να προετοιμάσουμε μαζί το τεχνικό και νομικό πλαίσιο που θα θωρακίσει και θα προστατεύσει την περιουσία σας με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Βρείτε μας στα Social Media

plus iconminus iconreload icon